Andel til salg | ab-oasen

ab-oasen

Seniorbofællesskabet ab Oasen

Oasen er et aktivt seniorbofællesskab for dem, der har rundet 54 år og ikke har hjemmeboende børn. Bofællesskabet blev etableret i 2021 som en andelsboligforening og består af 42 boliger (lejligheder) samt et fælleshus med dejligt stort fælleslokale, køkken, værksted, gæsteværelse, børnerum, et lille motionsrum og et orangeri.

Vi er et aktivt seniorbofællesskab, hvor der både er plads til fællesskabet og muligheden for at kunne være sig selv. Alle bidrager efter bedste evne til fællesskabet ved at deltage i fællesaktiviteter som beboermøder, udvalg, fællesspisning og arbejdsdage. Det er også os selv, der gør rent i fælleshuset og passer have arealerne. Vi lægger i dagligdagen vægt på socialt samvær, kulturel og fysisk aktivitet, glæde og tryghed. Vi forventer, at nye beboere deltager aktivt i fællesskabet og det arbejde, der nu engang er i et bofællesskab.

Andelen der udbydes til salg, er lejligheden Hegnet 16.1.3. Det er en 3-værelses lejlighed på 1.sal med elevator, på 89 m2 brutto / 78m2 netto, (type B), hvor der fra stuen og det ene værelse er udgang til en solrig sydvendt altan med udsigt over Oasens grønne fællesareal. Fra køkkenet er der udgang til en svalegang med siddepladser, hvorfra men har kig til marker og solnedgang. Lejligheden er med de store vinduer meget lys og venlig og består af entre med hvide HTH skabe, stue og køkken ud i et, med hvidt HTH-køkken med indbygget køle/frys og opvaskemaskine samt køkkenø med to skabe, stort badeværelse med vaskesøjle, 2 gode værelser med hvide HTH skabe samt depotrum med hylder til opbevaring. Overalt i lejligheden er der gulvvarme.

Lejligheden er til overtagelse fra 15. juli 2024.

Økonomi. Andelsværdi 910.140 kr.+ forbedringer: ca. 70.000kr + forudbetalte afdrag ca. 6.000 kr. Boligafgift pr mdr.: 7.583,64 kr.+ vand og varme. (endelige tal for forbedringer beregnes af vurderingsmand)

Er du/I interesseret i at se nærmere på denne lejlighed og høre mere om vores bofællesskab, så holder vi åbent hus søndag den 28. april kl. 14. Vi beder om tilmelding senest den 23. april på mail til Bestyrelsen@ab-oasen.dk .