Loader
Arkitekturen
15790
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15790,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Arkitekturen

I Andelsboligforeningen Oasen kan livet nydes og leves. Det er et sted med plads og rum for fællesskabet, hvor man naturligt mødes med hinanden på vej ned i orangeriet, i haverne eller i fælleshuset. De mange mødesteder skaber utvungne og gode relationer og samvær på kryds og tværs og sammen med velfungerende praktiske rammer er her de optimale forhold for et unikt og særligt seniorbofællesskab.

Fællesrum og uderum

Midt i haven er indrettet et enormt fælleshus til alle Oasens beboere. Huset er indrettet med en fælles dagligstue, og det er her man kan mødes og samles til både afslapning og aktivitet. Foruden det store hyggerum er fælleshuset indrettet med en række aktivitetsrum som kan bruges til værksteder, gymnastik, bibliotek, gæsteværelser og meget mere.

Husets skønne arkitektur er kendetegnet ved store vinduespartier, der lukker haven og lyset indenfor. Og i udvendig sammenhæng med fælleshuset indrettes både udekøkken, grillplads og orangeri.

Over årene skal Oasens beboere selv sætte eget præg på haven, anlægget og fælleshuset.

Fælleshusets store fællesrum kan oplagt anvendes til fællesspisning og -møder i hverdagen men er med stort anretterkøkken også særdeles velegnet til private og fælles fester.

En række “aktivitetsrum” kan frit indrettes og anvendes til aktiviteter som fitness, værksted og bibliotek, til gæsteværelser eller til noget helt andet. Enkelte af disse rum har direkte adgang udefra og kan fx anvendes til opbevaring af haveredskaber.

Der er tænkt på det hele! Og derfor er fælleshuset også praktisk indrettet med eget køkken, toilet, bad og garderobe.

Naturen er en
del af arkitekturen

I Oasens design og arkitektur er der lagt stor vægt på samspillet mellem bolig og natur. Man kan både nyde naturen i ro og mag på sin altan/terrasse eller man kan gøre brug af det store, grønne fællesareal, der er byder på en petanquebane, bålplads, nyttehaver m.v. Og med kort gåafstand til Himmelev Bæk og grønne områder, er der rig mulighed for at nyde de skønne naturomgivelser.

Zoner for naboskab

Skriv dig op og få mere information

home Roskilde RO’s Torv
Fystro og Pedersen
RO’s Torv 1, st. 233
4000 Roskilde
38 41 35 00
aboasen@home.dk